zondag 27 februari 2011

Hoogstraten

Vandaag was het zover..mijn eerste show van het jaar. Ik ging vandaag helemaal alleen met mijn baasje naar de show in Hoogstraten. Ik moet het ook alleen kunnen zeggen ze..Nou ja hun zullen het wel weten.

Nadat we de andere afgezet hadden bij de oppas zijn het vrouwtje en ik op stap gegaan.
De heen reis ging lekker vlot, De meeste normale mensen liggen op zondag ook nog op bed om die tijd..
we hebben nog wel even een pit stop gemaakt voor het vrouwtje..moest even naar der eigen gezeik luisteren hahahahahaha..

We waren lekker op tijd..eindelijk mocht ik de auto uit. En heb me natuurlijk voorbeeldig gedragen. Als Dalton erbij loopt wil ik nog wel een het baasje leren laag vliegen. Ik zet er dan de sprint in. Maar vandaag niet. ik liep keurig zo als je dat doet op mijn leeftijd met vrouwtje mee. Ook toen we moesten wachten in de rij was ik heel braaf. Alleen niet tegen honden die me aan staarde of lelijk tegen me deden. dan deed ik wel even stoer terug. teminste zover als dat mijn vrouwtje dat goed vond.

Binnen hebben we een rustig plekje uit gezocht en daar hebben we eerst lekker een bammetje gegeten .
Daarna even naar de uitlaatplaats..nou ja uitlaat plaats..was wel een van de mindere. Maar heb mijn vrouwtje laten zien dat je ook kan poepen als je je poot optilt..
daarna weer naar binnen en tijd voor mijn borstelbeurt. Ja ben mijn jas er ook aan het uitgooien .

Rond een uur of 11 was ik aan de beurt. We waren met 5. ik liep als laatste in de groep. En tijdens het lopen in de groep.. wilde ik af en toe wel even een sprintje trekken om er voorbij te gaan. Maar dat mocht niet van het vrouwtje ..tijdens mijn keuring ging het allemaal goed ook het lopen ging best goed hoor..maar ja had ook niemand om in te halen waarom dan een sprintje trekken...


Daarna moesten we met zijn alle nog wat rondjes lopen..de keurmeester vond dat mooi om te zien denk ik want we bleven gaan. Dus toch nog geprobeerd om in te halen maar het mocht nog steeds niet van het vrouwtje..Maar we werden 3de met een uitmuntend..eindelijk mocht ik ook gek doen in de ring..vrouwtje blij ik ook !!!


Daarna was het wachten geblazen tot half 4. ondertussen hebben we nog rond gewandeld en ik heb heerlijk liggen slapen. af en toe ook ondeugend gedaan. Want vind het niet leuk als hondjes lelijk tegen me doen, dan wil ik het af en toe wel terug doen..maar mag niet van het vrouwtje. Maar heb ook gek gedaan met leo-dames. Die vind ik ook heeel leuk .
Vrouwtje heeft ook nog een leuke herinnering meegekregen voor mijn prestaties ..


Maar eindelijk was het zo ver..vrouwtje deed der ja weer aan en nu deed ze ook de rug zak op der rug ..YES!!!!! nu gaan we naar huis. en van blijdschap heb ik het baasje nog even laten zien hoe groot ik was en even mijn poten op der schouders gegooid en der een lebber gegeven...eindelijk pff van dat wchten word je ook maar lui.


Dus ben lopend / springend naar de uitgang gegaan.
Daarna in de auto gesprongen en lekker geslapen tot we weer thuis waren.
Het was een gezellige dag. En het zal vaker gebeuren dat ik af en toe alleen mee mag..
Maar naar de volgende show gaat mijn grote vriend Dalton weer mee!!

Omdat ik alleen met mijn vrouwtje was zijn er helaas geen foto's van vandaag...alleen mijn beschrijving van de dag.

Een Berepoot van pauchan!!!

Geen opmerkingen: