maandag 28 maart 2016

de week van snoet

Zo de afgelopen week heb ik het weer druk gehad.
ik mijn eerste avondje school gehad. Wat een feest is het daar.. Tenminste ik maak er we groot feestje van. Toen we aan kwamen was de trainster alles aan het klaar zetten. Ik heb haar natuurlijk geholpen met vooral vakkundig in de weg lopen. In de tussen tijd kwamen er steeds meer gezellige speel kameraadjes naar de les. Daar heb ik me natuurlijk netjes aan voorgesteld. De les was ook 1 gezellige boel. We mochten allerlei spelletjes doen. En het oefenen van zit en af. Dat ging me goed af.. Heb thuis geoefend als mijn vrouwtje thee of koffie krijg krijg wij een koekje als we gaan zitten. De laatste oefening vond ik erg leuk.. Onze fotograaf ook want die was niet meer in staat om foto's te maken. Ik liep namelijk met de onderdelen van de oefening over het veld te scheuren. Klein detail het onder deel was ruim een meter lang. Na de les hebben we nog even koffie gedronken. En daar ging iemand nog op zijn knieƫn voor me. Hij struikelde over mijn goddelijke lichaam, omdat ik overal bij moet zijn zodat ik niks mis. Nou ik heb me prima vermaakt. Volgende week ga ik weerzaterdag vroeg vertrokken voor een rondje vlees te brengen. Dat was heel gezellig. Heb mijn neef Bowie ontmoet op de camping. Nog even naar onze grote vrienden Ivar en Fedor en als afsluiter naar neef chipo. We hebben daar gezellig meegewandeld in het zuiderpark


Vandaag ben ik weer gezellig met de meiden op stap geweest. We zijn lekker naar het bos geweest en hadden daar afgesproken met Leo louis. Een zoon van Dalton. En na de lunch ben ik nog even bij de kippie's en de bambie's gaan kijken. We hebben genoten met zijn alle en het weer was heerlijk.

Ook hebben hebben chantal en remy leuke foto's van mij gemaakt. hier onder een paar


En vandaag hebben we allemaal een hard gekookt eite gekregen
nou die vind ik best lekker 


Mijn Snoet wet look
Ik heb vandaag in de badkamer gespeeld met de water stralen uit de sproeikop. Wat een lol kan je hebben met die straaltjesik heb me deze week weer geweldig vermaakt alleen en met de grote stuiterballen..
tot volgende week..
Berepoot van de stuiterballen
Geen opmerkingen: