woensdag 20 januari 2016

Helkie's legacy week 1

zwart is onze kleine buldozer die er van overtuigd is dat er melk uit zijn moeders tenen komt en zich niet van de wijs brengen dat het niet zo is.
want leg je hem op de goede plek weet hij in nood time de weg terug te vinden naar de poten van mama. hij heeft er geregeld een stoei partij met zijn broer blauw.
want ook die denk daar wat te kunnen vinden. en als hij niks vind scheurt hij al mopperend door de kist.
meisje paars gaat af en toe eens bij de broers kijken of ze willen delen met haar....maar het leukste is als je ze terug legt en ze de nachtzuster of de kraamzorg door krijgen dan gaan bij sommige de turbootjes aan om achter de hand aan te gaan die de melkfles vast houd. te grappig.. die tom tommetjes doen het prima in die kleine blinde en nog dove scheur ijzers.
rood is onze ontsnapper... al zet je die in de streng beveiligde omgeving hij vind blindelings een manier eruit te ontsnappen.
rose/wit meisje is er van overtuigd dat er bij der broer ook melk te vinden is. en ze gaat ze allemaal af. dus de kleine kereltjes moeten geregeld gered worden van hun zusje.

en dan hebben we onze kleine kruimels. licht-groen, geel, grijs ... die eten, slapen , poepen en plassen..en groeien ook goed..Geen opmerkingen: