dinsdag 2 oktober 2012

LEONBERG 2012

Ons vrouwtje begon vorige week zondag ineens met van alles te slepen. Wij Dalton, Bieke en Eska wisten dat er wat te gebeuren stond. Wij hielden haar goed in de gaten. Het leek wel of we gingen we verhuizen. Maar op het moment dat wij dachten nu moeten we oook de auto in..ging ons vrouwtje slapen. erg raar..Maar om 1 uur hoorde we haar wekker en kwam ze weer uit bed. ze pakte de laatste spullen en wij mochten nu ook mee de auto in..de ruimte was wel ineens de helft kleiner dan normaal maar dat gaf niet we konden nog prima liggen en we mochten mee..
We zijn rond 2 uur gaan rijden en vrouwtje heeft een paar pitstops gemaakt. wij lagen heerlijk te slapen onderweg. Rond half 9 waren we eindelijk daar..de schuif deur ging op en YES!! dit kennen wij hier..We zijn weer in LEONBERG!!.

Ons vrouwtje ging even een bakkie doen bij onze buren voor de komende week.
Daarna ging ze ons huis voor de komende week opzetten.
Wij kregen een eigen huis met een hekwerk erom heen.
Het weer was geweldig lekker zonnetje. Toen ons vrouwtje klaar was zijn we lekker gaan wandelen daar. Lekker scheuren.

In de loop van de week kwamen er steeds meer mensen en leonbergers bij ons op het veld staan.
ze noemde het kamp holland. De hele dag was er gezellige muziek te horen. Ook was onze buurvrouw af en toe aan het mee zingen. Daar moesten wij bieke en Dalton even wat van zeggen want dat vonden wij niet om aan te horen. s'avonds maakte ze een kampvuur en gingen daar gezellig om heen zitten met elkaar. een en al gezelligheid. Zelf s in de regen gingen ze met een paralu om het kampvuur zitten..wij zaten toen lekker droog in onze tent. wat doen mensen toch gek af en toe.
Met het weer hebben we het getroffen. woensdag aan het eind van de middag kregen we nog even een laatste flinke bui met een flinke wind erbij. Ons huis stond heel goed vast maar bij onze overburen niet. Dus is ons vrouwtje met andere hun gaan helpen. de tenten vlogen over het veld heen. Dus stond ons vrouwtje in de stromende regen een tent vast te houden waar hun honden in zatten.
uiteindelijk hebben we alles op de grond kunnen houden.

De dagen erna hebben we geen regen meer gehad. Elke ochtend werden we wakker met een lekker zonnetje. ook ons vrouwtje heeft een kleurtje gekregen. Ook had ons vrouwtje natuurlijk haar foto toestel mee. En werden er weer heel veel foto's van ons gemaakt. wij Eska en Dalton vonden dat prima, maar ik Bieke had zo iets van heb je er nog niet genoeg?
Tijdens de wandelingen moesten we goed oppassen dat we geen reeën en wilde zwijnen tegen kwamen, want onze buurhonden hadden al wat reeën gespot. Ik Dalton heb alleen een eekhoorn gespot en daar ben ik heel stoer achter aan gevlogen maar uiteindelijk was ik hem kwijt. en heb nog rond gekeken maar hij was me te slim af.

vrijdagavond kwam onze grote vriend Diezel en zijn vrouwtje Sandra ons vergezellen.
Diezel vond het geweldig tussen zijn leovrienden. ook rond het kampvuur stapte hij op een lege stoel en ging er een goed voor zitten om rond te kijken . 
Zondag was de show. Alleen ik Dalton deed mee. We stonden met totaal 5 honden in de ring. Dus was spannend want er viel er 1 af, want er werden maar 4 honden geplaatst. Dus ik heb heel goed me best gedaan want we hadden gezien wat voor leuke prijs we konden winnen..
Mijn rapport was ook geweldig..

4 JAAR MIDDELGROTE ZEER MOOIE HARMONISCHE REU.
VACHT ROODBRUIN. BEIDE BALLEN AANWEZIG.
MANNELIJK HOOFD, DONKER MASKER, VOLLEDIG SCHAARGEBIT
MIDDELBRUINE OGEN, GOEDE OORAANZET,
VOORTREFFELIJKE HALS EN RUGBELIJNING.
AFVALLENDE KROEP. GOED GEDRAGEN STAART.
BREEDE VOORKANT, REDELIJKE HOEKINGEN, GOEDE STAND.
IN GANG BEWEEGT HIJ VRIJ EN VLOT.
HOND IS ZEER GOED VOORGEBRACHT.
EEN VRIENDELIJKE ATTENTE KALME REU
UITMUNTEND 4 

Dus ik had het voor elkaar we hadden zo'n mooie prijs gewonnen. Vrouwtje en ik waren heel blij.
Nadat de show was afgelopen heeft ons vrouwtje en Sandra vast wat spullen ingepakt.
De volgende ochtend was het helaas al weer tijd om terug naar huis te gaan.
We hebben genoten met zijn alle
Volgend jaar gaan we zeker weer !!      
                                                         

Leonberg 2012 Slideshow: Stuiterbalenco’s trip to Leonberg was created with TripAdvisor TripWow!

2 opmerkingen:

bruno zei

hee Stuiterballen,
Zie dat jullie op en top genoten hebben in leonberg.
Mooi resultaat Dalton en mooie foto's Kan me voorstellen dat jullie volgend jaar weer gaan.
knuffel bruno

Fedor zei

Ziet eruit als een superweek. Boel gezelligheid en geweldige bossen om in te lopen voor zover we kunnen zien.Ook weer super gedaan op de show!! Baasjes hebben gezegd dat ze nu bijtijds vrij proberen te krijgen, zodat wij ook meekunnen volgend jaar.Lijkt ons gezellig!!

Lebber Fedor en Ivar