zondag 11 maart 2012

Druk weekend

Vrijdagmiddag zijn de ogen van Dalton zijn ogen nogmaals gecontroleerd
En was weer vrij van alles
Afgelopen vrijdag  is Ebby langs geweest voor een dekking.
Dalton moest Ebby eerst veroveren..En dat lukte hem.
Samen hebben ze lekker door de tuin gespeeld en we hebben ons kostelijk vermaakt
met Dalton the gentle men en Ebby de koningin.
Hulp wilde beide honden niet dan keken ze ons aan van hebben jullie niks beters te doen dan je met ons te bemoeien. Zaterdag ochtend zat Dalton ook al in de tuin te kijken naar de dijk of ze er misschien al weer was. Toen ze s'middags er weer was moest Dalton Ebby opnieuw veroeveren en ook dat ging prima..Er was genoeg liefde tussen de twee...Dalton mocht er op en Ebby vond het prima..Des ondanks is het niet tot een dekking gekomen. En we hebben er voor gekozen om het geen geforceerde bedoeling van te maken. Want dat wilde we Ebby en uiteindelijk dalton ook niet aan doen. Het zou een te pijnlijke bedoeling worden. En op deze manier is het ondanks dat er geen dekking is geweest voor beide honden positief afgesloten. De natuur heb je als mens niet in de hand..We vinden het jammer dat het niet gelukt is tussen de koningin en the gentle men..maar ondanks dat was het een liefdevol leo stel.. en dat vind we ook belangrijk..


gisteren zijn er ook weer foto's gemaakt van de pups van flame en famke.
Ze zijn de afegelopen week al lekker buiten geweest. Ook daar vinden ze het ook geweldig.


En dit zijn de meisjes


hier nog wat foto's van de pups buiten


Your Slideshow Title: Chantal’s trip from Middelburg, Zeeland, Nederland to was created by TripAdvisor. See another Zeeland slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Complimenten Chan! En we hopen binnenkort als we ergens tijd kunnen vinden misschien nog even langs te komen bij de pubbels!
Groetjes, Lemone

elianne zei

ik heb ze gezien.........ohhhhhhhh..........geweldig