zaterdag 26 november 2011

winnershow door de ogen van een feestbeest...

Zo vandaag nam mijn vrouwtje mij en mijn vriend Dalton mee naar de winnershow in Amsterdan.
ik had er al heel veel zin in voordat we er waren..ik had mijn lolbroek al aan.

Op de show aangekomen  ging ik als de brandweer naar binnen, ging niet zo vlug als ik wilde want dalton zat ook nog aan me vast. Nadat ons vrouwtje en luuk een plekje om te zitten hadden gevonden. ging ik de omgeving verkennen. ik vond het gelijk al een gezellige boel. Ook mijn vriend Dalton  was in zijn element.

Na een poos wachten mochten we dan eindelijk de ring in. De keurmeester was niet zo een vriendelijke man.. ik stond met mijn vriend Daton en nog 3 andere reuen in de openklasse. De eerste ronden lopen met zijn alle ging mijn partymode al aan. zag dat Dalton achter me liep.. En ik dacht dat is gezellig!!!! Party time..ik stuiterde de eerste ronden dus door de ring. Maar Dalton was een spel breker wilde niet mee feesten met me..erg flauw hoor..

Ik mocht als eerste voor de keurmeester verschijnen. hij wilde niet zelf tanden bekijken bij de honden dus mijn  vrouwtje moest ze laten zien...Daarna raakte die me wat vlug aan.. ik dacht nog dat is toch niet kroelen..de keurmeester keek niet echt geinterreseerd naar me..had het te druk met andere dingen, eten, hangen in zijn stoel. Daarna moest ik alleen lopen en dat ging goed..en klaar  was ik..dus toen ik weer naar mij plek moest wilde ik de keurmeester nog even laten dat ik ook op de rug van mijn vrouwtje kon springen...Hij vond het niet grappig..het publiek wel..dus had wel wat lachers op mijn poot..

daarna moest dalton..en die gedroeg zich voobeeldig..en deed het zo als het eigenlijk moet. toen hij ook weer terug was op zijn plaats probeerde ik hem nog even mee te krijgen in mijn partymode...maar nee hoor hij ging erbij liggen en dacht...die zot die ken ik niet hoor daar hoor ik niet bij..
toen alle honden gekeurd waren gingen we lopen voor een plaats...en weer een rondje met zijn alle..en ja partywalk voor mij..toen werden de honden in volgorde van plaatsing gezet en nog een rondje lopen..Nu liep dalton voor me..maar ook nu feeste hij niet mee..pfffff...de uitslover hahahaha..
Dalton werd 3de met een uitmuntend en ik kreeg een zeer goed en werd vierde...Dus ik ben een zeer goed feestbeest hihi.. Dat is ook een prestatie toch??

Ons vrouwtje kreeg na de keuringen ons verslag....Nou die heb ze eerst een paar keer goed moeten lezen..en de keurmeester weet denk ik niet hoe een leonberger beer eruit hoort te zien..wat van de commetaren was: Dalton zijn hoofd was te groot..huh..maar hij was wel in balans..hmmm interessant..maar ik spande de kroon met het commetaar..ik had geen expressie , mijn kont was te breed en mijn borst te diep...Huh..?
O ja en we waren ook niet goed verzorgd...Nou heeft mijn vrouwtje ons voor niks gekamt en geborsteld..we hadden ons beste pak nog wel aangedaan...hij hield zeker niet van berepakken..

We lachen hier maar om met zijn alle..maar zeker geen reklame voor zo'n grote show...
We hebben veel lol gehad vandaag ik heb lekker knuffels gekregen en vele foto's gemaakt door publiek van Dalton zijn te grote hoofd en die van mij zonder expressie whahahahahaha....
maar oordeel zelf:
berepoot van Pauchan en mijn vriend Dalton


je heb in ieder geval veel hoofd om van te houdenen al verliefd op mijn blik???


2 opmerkingen:

Fellow zei

Nou ja... Pauchan.......een dikke kont....??? Wat een rare snoeshaan die keurmeester :)) Stuiter maar gewoon lekker door hoor!! Volgende keer misschien deze keurmeester een heerlijk Leo-kusje en een mega omhelzing geven?
Grote knuffel van je trotse broer Fellow

Fedor zei

Wat een rare man zeg. Die moet zich nog maar eens gaan verdiepen in hoe een leo is. Te dikke kont......te groot hoofd. Had die man zijn vergrotende bril op? Hahaha. Ach wij weten hoe knap wij zijn. Jammer dat zo'n man op 1 van de shows van nederland staat.

Poot fedor en ivar